Melissa Rosenberg avslöjar scener i Eclipse!

För någon vecka sen hade TV´s Hollywood Crush en intervju med twilight sagans screen-writer Melissa Rosenberg, hon berättar om vissa scener som kommer vara med i Eclipse:

 ”En av dom bra sakerna med Eclipse är att Stephanie Meyer skriver om någras bakgrunder, hur varulvarna skapades, hur blev Rosalie vampyr och varför, och hur blev Jasper vampyr? Det var roligt att skriva dom scenerna och se dom bli levande i Eclipse, dom kommer nog få många att förstå mer vilka karaktärerna i fråga är.

Som många Twilight fans redan vet så kommer triangeldramat ifrån New Moon hettas upp ännu mer nu i Eclipse och även fighten mellan varulvarna och vampyrerna. Det kommer definitivt att bli mer action i Eclipse om man jämför med Twilight och New Moon och jag tror att killar kommer att uppskatta filmen mer än vad dom gjort med Twilight och New Moon. 

I boken tänker Bella sig hur det skulle vara om Edward friade till henne på hans tid, och jag tyckte att det skulle vara roligt att se hur det skulle se ut också, hur Edward såg ut på den tiden och sånt. Vi filmade den scenen med det är inte säkert att den kommer med, med det hoppas jag.”

                                    
/F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback